Αναζήτηση
  • Δημήτριος Νάκος

Όροι διαγωνισμού

Ο διαγωνισμός διενεργείται από την Proelixis με βάση την συμμετοχή σε μια έρευνα για την σχέση των HR Departments με το Coaching.

Εάν σας ανακοινώθηκε ότι είστε νικητής ή νικήτρια συγχαρητήρια. Παρακάτω ακολουθούν οι όροι για την παροχή των 3 δωρεάν συνεδριών.

Οι 3 δωρεάν συνεδρίες αφορούν μονόωρες συνεδρίες Business Coaching που πραγματοποιούνται δια ζώσης στο γραφείο (Καλλιθέας 8, Άγιος Δημήτριος) ή μέσω Skype online..

Οι συνεδρίες είναι προσωπικές ή δύναται να μεταβιβασθούν εις ολόκληρο σε στέλεχος της ίδιας εταιρίας που ανήκει ο νικητής/τρια.

Στις συνεδρίες δουλεύονται επαγγελματικοί στόχοι που ορίζονται στο 1ο ραντεβού.

Για τον ορισμό του ραντεβού απαιτείται επικοινωνία μέσω email (dimitrisnakos@hotmail.com), τηλεφώνου ( 6984128986) ή μηνύματος σε social media.

Για να αποδεχτείτε το δώρο θα πρέπει να κλείσετε το πρώτο ραντεβού μέχρι 31/10/20. Σε διαφορετική περίπτωσή το δώρο μετά από αυτή την ημερομηνία δίνετε στον αμέσως επόμενο επιλαχών.

Για λόγους προστασίας των προσωπικών δεδομένων δεν δημοσιοποιούνται τα ονόματα των νικητών και οι νικητές θα ειδοποιηθούν προσωπικά με email και/ή μήνυμα στο linkedin.

Σας ευχόμαστε οι συνεδρίες να σας φέρουν πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων σας.


32 προβολές0 σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων