Σχετικά με εμάς 

Σχετικά με εμένα

Είμαι ο Δημήτριος Νάκος, Executive & Business Coach με εξειδίκευση στο Sales Coaching. Η τελευταία μισθωτή θέση μου ήταν ως Internal Sales Coach σε πολυεθνική ασφαλιστική εταιρία. Είμαι απόφοιτος του Athens Coaching Institute  στο Diploma in Evidence-based Coaching, EMCC & AC Accredited, NLP practioner, Gestalt practioner. Εργάζομαι πάνω από 15 χρόνια σε τμήματα πωλήσεων εταιριών στους κλάδους του τουρισμού, των τραπεζών, των τηλεπικοινωνιών, του λιανικού εμπορίου και τελευταία στον ασφαλιστικό κλάδο. Η δημιουργία της Proelixis ήταν προσωπικός στόχος ζωής που έγινε πραγματικότητα μέσα από την προσωπική μου δουλειά με το Coaching. Η δική μου επιτυχία αλλά και η εξειδίκευση μου στις πωλήσεις, είναι ο λόγος για να γνωρίσεις πώς μπορεί να βοηθήσει η Coaching διαδικασία και εσένα στο να πετύχεις τις αλλαγές που θες στην επαγγελματική ζωή σου και όχι μόνο. 

Σχετικά με την Proelixis

Η Proelixis είναι μια επιχείρηση με σκοπό να διαδοθούν μέσω σύγχρονων τεχνικών, μεθόδων, εργαλείων και προσεγγίσεων, νέοι τρόποι προς τον σύγχρονο επαγγελματία ή το στέλεχος μιας επιχείρησης να εξελιχθεί. Τόσο το ίδιο το Coaching όσο και οι εξελίξεις στις νευροεπιστήμες γνωστές σε εμάς μέσω NLP και Heart Math, δείχνουν έναν νέο δρόμο που για τον καθένα είναι διαφορετικός και για να περπατηθεί απαιτεί βούληση για αλλαγή.  Η ProΕΛixis δεν αποτελεί παρά ένα όχημα που μας δίνει τις ευκαιρίες μέσω συσσωρευμένων γνώσεων σε evidenced base επίπεδο να δουλέψουμε με τον εαυτό μας και τις ανάγκες του. Λίγες σε σχετικό αριθμό συνεδρίες και ανάλογα με τι θέλουμε να δουλέψουμε, είναι αρκετές για να δούμε άμεσα αποτέλεσμα καθώς δουλεύουμε στο παρόν για άμεσες αλλαγές στο μέλλον. Η εξειδίκευση μας είναι οι πωλήσεις γιαυτό παρέχουμε εξειδικευμένα προγράμματα Sales Coaching σε όλη την αγορά από Μικρό Μεσαίες Επιχειρήσεις έως σε μεγάλες Πολυεθνικές. Θα μπορούσα όμως να πω ότι όλα στην ζωή μας περνάνε μέσα από μια πώληση και μια αγορά και άρα όλοι χρειαζόμαστε Sales Coaching. Παρόλα αυτά παρέχουμε και ατομικές συνεδρίες Life Coaching γιατί εσείς επιλέγετε τον επαγγελματία που νιώθετε οικειότητα για τις προσωπικές σας επιδιώξεις και εμείς δεν θα μπορούσαμε παρά να μην σας τις προσφέρουμε. Νιώστε άνετα να μας γνωρίσετε και εμείς είμαστε εδώ να αγκαλιάσουμε τις ανάγκες σας σαν οικογένεια. Βγες από την comfort zone σου και μπες στην Proelixis.

IMG_20200129_204706_edited_edited.png
Γιατί με την Proelixis
 

Γιατί εμείς:

 • παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες

 • χρησιμοποιούμε evidence based εργαλεία και μεθόδους

 • έχουμε το know-how των πωλήσεων

 • έχουμε σύγχρονο γραφείο για τις συνεδρίες σας

 • οι συνεργάτες μας είναι άριστοι

 • προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης

 • εγγυόμαστε για τις υπηρεσίες μας

 • καλύπτουμε όλη την Ελλάδα

 • στηρίζουμε την κοινωνία με δωρεάν συνεδρίες.

Πάνω απ'όλα ότι κάνουμε, το κάνουμε με αγάπη και τα αποτελέσματα στους πελάτες μας είναι η ηθική ανταμοιβή μας.

 
Πελάτες μας
κωτσοβολος.png
ευρωπαικη πιστη.jpg
αρχείο λήψης.png
ergo.jpg
MetLife.png

Η Proelixis έχει την τιμή να συνεργαστεί με στελέχη μεγάλων εταιριών. Από όλες τις βαθμίδες έχουμε παράσχει coaching συνεδρίες σε στελέχη των εξής εταιριών:

Επίσης μας έχουν εμπιστευτεί ελεύθεροι επαγγελματίες όπως:

 • Ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές

 • Μεσιτικοί σύμβουλοι

 • Πωλητές υπηρεσιών

 • Λιανικοί πωλητές κ.α.

hp.png